Drag

Contact us

0735-91 68 91

info@vivabrasil.se

Upplev karnevalens anda med Viva Brasils paradpaket

advice image

Frigör Brasiliens glädje vid ditt företagsevenemangDyk in i en livfull resa i hjärtat av brasiliansk kultur med Viva Brasils karnevalparadpaket, noggrant utformat för företagsevenemang. Ditt företag kommer att jubla i de pulserande rytmerna, bländande kostymerna och livliga danserna från Brasilien, framförda av världsklassartister som har gjort avtryck på internationella scener, TV-program som BingoLotto och Melodifestivalen, och tillsammans med kända personligheter såsom Mendez, Simone Moreno och Dr. Alban.

Skräddarsytt för ditt evenemangs omfattning och vision

Viva Brasil är stolt över att erbjuda oöverträffad flexibilitet, och säkerställer en skräddarsydd karnevalsupplevelse som perfekt överensstämmer med ditt evenemangs storlek, tema och budget. Oavsett om det är en fängslande duett av dansare eller en stor ensemble av upp till 300 artister, är vi hängivna att förvandla ditt företagssammanträde från intima team-building workshops till storslagna årsavslutningsfiranden till ett extraordinärt och minnesvärt spektakel.

Paketets höjdpunkter

Golden Rio & Brasil Mix-shower: Välj bland våra främsta framträdanden som fångar essensen av brasiliansk karneval, samba, capoeira och mer. Dessa shower är mer än underhållning; de är en utbildningsresa in i Brasiliens rika kulturella väv, utformad för att engagera och förtrolla ditt team.

Olika dansgrupper: Inklusive välkända enheter som "Velha Guarda," afrogruppen, "Mangueira School of Samba," "Salgueiro School of Samba," "Ilé"-gruppen och många andra, lägger till djup och autenticitet till firandet.

Interaktiva upplevelser: Engagera dig mer än bara observation. Med workshops i samba och capoeira erbjuder vi en praktisk introduktion till brasilianska rytmer, som främjar teamenhet och personlig prestation.

Helhetslösning: Ett omfattande paket som omfattar förberedelse av scen och tält, säkerhet, högkvalitativa ljudkontroller och mer. Vi säkerställer en smidig och sömlös händelse, så att du kan fokusera på upplevelsen.

Kulturell fördjupning: Förstärkt med äkta brasiliansk catering, med ett urval av latinamerikanska smaker och rätter, tillsammans med tematiska dekorationer och live-musikalternativ, skapar vi en helt uppslukande miljö som ekar själen av den brasilianska karnevalen.

Varför Viva Brasil?

Mångsidighet och anpassning: Skräddarsydda upplevelser för att felfritt komplettera ditt evenemangs tema och mål. Världsklass talang: Våra artister har prytt internationella och nationella scener, TV-program, vilket säkerställer en professionell och dynamisk presentation. Omfattande service: Från noggrann planering till felfri genomförande erbjuder vi en stressfri lösning för dina evenemangsbehov.Skapa din oförglömliga karnevalsupplevelse

Låt Viva Brasil höja ditt nästa företagsevenemang till ett magnifikt karnevalspektakel som personifierar glädjen, mångfalden och energin i brasiliansk kultur. Med vårt dedikerade team kommer ditt evenemang inte bara att vara en firande, utan en milstolpe av kulturell uppskattning och teambyggnad.

För en oöverträffad firande av enighet, kultur och upphetsning, välj Viva Brasils karnevalparadpaket. Ta tillfället i akt att marknadsföra ditt varumärke på ett innovativt och livfullt sätt, där du visar ditt åtagande för mångfald, glädje och global anslutning.

Kontakta oss på info@vivabrasilshow.se för bokningar och personliga konsultationer. Låt oss tända Brasiliens karnevalsanda direkt i din stad!

Budget Vi erbjuder en rad budgetalternativ som kan anpassas för att möta dina specifika behov. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

För ett evenemang som är lika unikt som det är oförglömligt, välj Viva Brasil Show. Låt oss ta karnevalen till dig! För bokningar och förfrågningar, vänligen kontakta oss på info@vivabrasil.se.

En världsklass anpassad show för alla evenemang

genres img Showpaket

Golden Rio

Showpaket Guldet Rio: En Resa Till Hjärtat Av Brasilien.

genres img Showpaket

Brasil Mix

Viva Brasil Show: Släpp Loss Karnevalandan På Ditt Nästa Evenemang!

genres img Showpaket

karnevalparad

En storslagen final som omsluter Brasiliens anda.

genres img Showpaket

Cateringpaket

Brasilianska eller latinamerikanska matalternativ.